Winactie

Win tijdens de Jupiler Play-Offs gave voetbalprijzen

  • 18 May 2017 om 10:19
Op de valreep van het seizoen in de Jupiler League zijn er nog mooie prijzen te winnen. Uiteraard als bedankje aan de onvoorwaardelijke support het afgelopen seizoen bij één van onze mooi clubs, maar ook gewoon om lekker de zomer in te gaan. Het arsenaal aan prijzen varieert van VIP-arrangementen bij wedstrijden, tot studiobezoeken bij FOX Sports, gesigneerde Derbystar ballen én jaarabonnementen van VI PRO. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen om hier kans op te maken, is je inschrijven voor onze nieuwsbrieven.

Het inschrijven voor onze nieuwsbrieven is vrij simpel en kan op twee manieren. Je kunt je e-mailadres achterlaten ín het pop-up scherm dat één keer per dag op jupilerleague.nl verschijnt. Óf je vult gewoon jouw gegevens hieronder in! Let op dat je de vinkjes aanzet voor de beide nieuwsbrief-mogelijkheden, dat is een actievoorwaarde om kans te maken op de prijzen.

En wat zijn dan die prijzen?

  • 3x een VIP-arrangement bij een Jupiler League wedstrijd van jouw keuze in het volgende seizoen 2017-2018

  • 10x een jaarabonnement van VI PRO

  • 3x een studiobezoek voor jouw en je vrienden (20 personen) bij ‘De Eretribune’ op FOX Sports

  • 5x een gesigneerde officiële wedstrijdbal van de Jupiler League voor het nieuwe seizoen 2017-2018. Gesigneerd door de Gouden Stier winnaars van seizoen 2016-2017


O ja, en over die nieuwsbriefinschrijving. De verwachting is dat je maximaal vier mailtjes per jaar krijgt van de Jupiler League (bijvoorbeeld stemmen voor de Gouden stieren) en eveneens maximaal vier mailtjes van de Jupiler League partners (bijv. een proefabonnement op de VI).

Bij deze actie gelden de volgende actievoorwaarden.

 Ja, ik meld mij aan bij de Jupiler League om de nieuwsbrief en andere informatie per e-mail te ontvangen.

 Ja, ik meld mij (graag) aan bij de Jupiler League om exclusieve aanbiedingen van Jupiler League sponsors/-partners per e-mail te ontvangen.


Bekijk hier de Jupiler League sponsoren en partners.