Stem nú op Schuurs, Novakovich, Lieder of Tissoudali als Beste Speler 4e periode!

De supporters van de Jupiler League bepalen of Perr Schuurs, Andrija Novakovich, Mart Lieder of Tarik Tissoudali de Beste Speler wordt van de vierde periode. De aanvoerders en trainers kwamen tot dit viertal in de voorselectie.

Perr Schuurs dwong directe promotie naar de Eredivisie af met ‘zijn’ Fortuna Sittard. Samen met Wessel Dammers is hij verantwoordelijk voor de waterdichte achterhoede van de Limburgers. Hij werd al Beste talent van de eerste periode, nu Beste speler van de vierde periode?

Ook Andrija Novakovich viel al eens eerder in de prijzen. In de derde periode werd de Amerikaan topscorer en ook in de laatste periode weet hij het net geregeld te vinden. Met uitstekend spel heeft hij zich in genomineerde viertal weten te knokken, maar krijgt hij genoeg stemmen om daadwerkelijk zijn tweede individuele prijs van het seizoen in de wacht te slepen?

Mart Lieder is net als Andrija Novakovich topschutter van beroep. Als er iemand dit seizoen ‘on fire’ is, is dat Mart Lieder. Ook hij heeft al een prijs in de wacht gesleept, want in de eerste periode werd hij topscorer. Sindsdien is hij niet meer gestopt met scoren en staat de teller op liefst 30 goals. Dat zijn er 11 meer dan de nummer 2 op de algemene topscorerslijst Andrija Novakovich.

Tot slot Tarik Tissoudali. Het is niet de eerste keer dit jaar dat de Superboer wordt genomineerd, maar het zou wel de eerste keer van het jaar zijn als hij er met de Bronzen Stier vandoor gaat. De aanvaller is misschien wel dè smaakmaker van De Graafschap, maar was hij ook dè smaakmaker van de vierde periode?

De supporters hebben de beslissende stem. Én onder diegene die hun stem uitbrengen worden drie officiële Derbystar wedstrijdballen van de Jupiler League verloot.

Stemmen is simpel:

  1. Vink hieronder aan wie jij de Beste Speler vindt van de vier.
  2. Vul je gegevens en druk op verzenden. Let op! Je moet één van de vinkjes aanzetten, zodat we ook contact met je op kunnen nemen als je prijswinnaar bent.
  3. Omdat je maar één keer mag stemmen, ontvang je een e-mail waarin je jouw stem moet bevestigen (check ook je spam)! Zonder deze bevestiging is je stem niet geldig.

Stemmen kan tot uiterlijk a.s. dinsdag 1 mei 23:00 uur.

Perr Schuurs

Verdediger Fortuna Sittard

Andrija Novakovich

Aanvaller Telstar

Mart Lieder

Aanvaller FC Eindhoven

Tarik tissoudali

Aanvaller De Graafschap

Geslacht

Club-voorkeur

Ja, ik meld mij aan bij de Jupiler League om de nieuwsbrief en andere informatie per e-mail te ontvangen.
Ja, ik meld mij (graag) aan bij de Jupiler League om exclusieve aanbiedingen van Jupiler League sponsors/-partners per e-mail te ontvangen.

Bekijk hier de Jupiler League sponsoren en partners.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *