Samenvattingen Jupiler League terug op vrijdagavond

De samenvattingen van de Jupiler League keren terug op de vertrouwde vrijdagavond. Vanaf vrijdag 29 september passeren de hoogtepunten van de speelronde weer vast om 23:30 uur bij Veronica op het open net.

De eerste zeven speelrondes is gekeken of een verplaatsing naar zaterdagnamiddag een nog breder publiek zou trekken. De kijkcijfers waren echter minder goed dan op de oorspronkelijke vrijdagavond, waardoor Veronica besloot het studioprogramma met de samenvattingen terug te brengen naar de vrijdagavond, wat sowieso dé voetbalavond is van de Jupiler League.

Jupiler League op TV
Met de terugkeer van de samenvattingen naar vrijdagavond op het open net, hoeft de voetballiefhebber op #voetbalvrijdag niets van de Jupiler League te missen. Het begint om 20:00 uur op FOX Sports met één of twee volledige live wedstrijden en het schakelprogramma waarin live de hoogtepunten van alle wedstrijden voorbij komen. Op FOX Sports worden aansluitend aan het schakelprogramma ook de highlights uitgezonden, waarna vervolgens om 23:30 uur een uur lang de samenvattingen ook op Veronica TV te zien zijn.