Voorspel & Win een officiële Derbystar

Voorspel de onderstaande vijf wedstrijden én de extra vraag voor Speelronde 13. Als jij de meeste juiste voorspellingen hebt, win je een officiële Derbystar wedstrijdbal van de Jupiler League (t.w.v. 129,99 euro, géén replica dus). Zorg dat jouw ingevingen voor de aftrap van de eerste wedstrijd op vrijdagavond 20:00 uur zijn ingestuurd

Als meerdere deelnemers evenveel antwoorden goed hebben én ook het aantal doelpunten hetzelfde hebben ingevuld, dan wint diegene die zo vroeg mogelijk in de week (en dus met de minste voorkennis) zijn of haar voorspelling heeft gedaan. Op dinsdag maken we de winnaar bekend op deze website.

De Graafschap – N.E.C. is onze Wedstrijd van de Week.
In speelronde 13 staat de altijd beladen Gelderse derby tussen De Graafschap en N.E.C. in de spotlights. De ploeg uit Doetinchem is na een moeizame start van de competitie aan een behoorlijke opmars bezig met de huidige 5e plek op de ranglijst als gevolg. Door de overwinning van De Superboeren afgelopen speelronde op Jong Ajax gaan de Nijmegenaren zelfs aan kop. We kunnen dus spreken van een absolute topper komende vrijdag!

De laatste ontmoeting tussen beide ploegen in Nijmegen was op 7 februari 2016. Beide ploegen hielden elkaar toen in evenwicht (1-1) waarbij beide teams toen in de Eredivsie actief waren.