Voorspel & Win een officiële Derbystar

Voorspel de onderstaande vijf wedstrijden én de extra vraag voor Speelronde 14. Als jij de meeste juiste voorspellingen hebt, win je een officiële Derbystar wedstrijdbal van de Jupiler League (t.w.v. 129,99 euro, géén replica dus). Zorg dat jouw ingevingen voor de aftrap van de eerste wedstrijd op vrijdagavond 20:00 uur zijn ingestuurd

Als meerdere deelnemers evenveel antwoorden goed hebben én ook het aantal doelpunten hetzelfde hebben ingevuld, dan wint diegene die zo vroeg mogelijk in de week (en dus met de minste voorkennis) zijn of haar voorspelling heeft gedaan. Op dinsdag maken we de winnaar bekend op deze website.

Fortuna Sittard – Go Ahead Eagles is onze Wedstrijd van de Week.
In speelronde 14 staat het treffen tussen Fortuna Sittard en Go Ahead Eagles centraal. De ploeg uit Sittard staat ondanks de nederlaag van afgelopen vrijdag nog steeds keurig 3e.  Bij de Eagles is het lek nog lang niet boven, de huidige 11e plek is ronduit teleurstellend te noemen.

Dit duel werd een maand geleden ook al gespeeld, maar dan voor de KNVB-Beker. Door doelpunten van Hutten, Malsa en Dammers zegevierde de thuisclub met 3-0.