Voorspel & Win een officiële Derbystar

Voorspel de onderstaande vijf wedstrijden én de extra vraag voor Speelronde 5. Als jij de meeste juiste voorspellingen hebt, win je een officiële Derbystar wedstrijdbal van de Jupiler League (t.w.v. 129,99 euro, géén replica dus). Zorg dat jouw ingevingen voor de aftrap van de eerste wedstrijd op vrijdagavond 20:00 uur zijn ingestuurd

Als meerdere deelnemers evenveel antwoorden goed hebben én ook het aantal doelpunten hetzelfde hebben ingevuld, dan wint diegene die zo vroeg mogelijk in de week (en dus met de minste voorkennis) zijn of haar voorspelling heeft gedaan. Op dinsdag maken we de winnaar bekend op deze website.

Fortuna Sittard – FC Volendam is onze Wedstrijd van de Week.
In speelronde 5  staat de wedstrijd Fortuna Sittard – FC Volendam in de spotlights. De ploeg uit Limburg staat op een keurige 4e plaats, in Volendam is de start van de competitie uiterst stroef te noemen. De huidige 18e plek is ronduit teleurstellend te noemen.

De ploeg uit Sittard zal waarschijnlijk het duel met vertrouwen tegemoet zien als ze de stastistieken van vorig seizoen erbij halen. Toen werden de “Wijdbroeken” eenvoudig met 3-0 opzij gezet.