Voorspel & Win een officiële Derbystar

Voorspel de onderstaande vijf wedstrijden én de extra vraag voor Speelronde 16. Als jij de meeste juiste voorspellingen hebt, win je een officiële Derbystar wedstrijdbal van de Jupiler League (t.w.v. 129,99 euro, géén replica dus). Zorg dat jouw ingevingen voor de aftrap van de eerste wedstrijd op vrijdagavond 20:00 uur zijn ingestuurd

Als meerdere deelnemers evenveel antwoorden goed hebben én ook het aantal doelpunten hetzelfde hebben ingevuld, dan wint diegene die zo vroeg mogelijk in de week (en dus met de minste voorkennis) zijn of haar voorspelling heeft gedaan. Op dinsdag maken we de winnaar bekend op deze website.

FC Den Bosch – Go Ahead Eagles is onze Wedstrijd van de Week.
In speelronde 16 staat het treffen tussen FC Den Bosch en Go Ahead Eagles centraal. De ploeg uit ‘s-Hertogenbosch verrast vriend en vijand tot nu toe. De huidige 6e plek is een mooie klassering, en ook in de 2e periode doet de ploeg van Wil Boessen nog volop mee. In Deventer is het een heel ander verhaal, de huidige 14e plaats is zwaar teleurstellend.

Dit duel werd twee seizoenen geleden voor het laatst gespeeld. Op 24 augustus 2015 werd het 2-4. Twee van de vier treffers van de Deventenaren werden gescoord door de huidige spelers Leon de Kogel en Orhan Dzepar.