Voorspel & Win een officiële Derbystar

Voorspel de onderstaande vijf wedstrijden én de extra vraag voor Speelronde 17. Als jij de meeste juiste voorspellingen hebt, win je een officiële Derbystar wedstrijdbal van de Jupiler League (t.w.v. 129,99 euro, géén replica dus). Zorg dat jouw ingevingen voor de aftrap van de eerste wedstrijd op vrijdagavond 20:00 uur zijn ingestuurd

Als meerdere deelnemers evenveel antwoorden goed hebben én ook het aantal doelpunten hetzelfde hebben ingevuld, dan wint diegene die zo vroeg mogelijk in de week (en dus met de minste voorkennis) zijn of haar voorspelling heeft gedaan. Op uiterlijk dinsdag maken we de winnaar bekend op deze website.

Almere City FC – De Graafschap is onze Wedstrijd van de Week.
In speelronde 17 staat het treffen tussen Almere City FC en De Graafschap centraal. De ploeg uit Almere begon matig aan het seizoen, maar lijken de weg omhoog definitief te hebben gevonden en doen zelfs bovenin mee in de 2e periode. Voor de Graafschap geldt eigenlijk hetzelfde; ook een moeizaam bezig maar het draait al weken erg goed bij de mannen van Henk de Jong. Ook een cruciale wedstrijd wie er aan de kop van de 2e periode blijft.

Dit duel werd vorig seizoen op 21 april 2017 gespeeld. In een spannend treffen leek het op een gelijkspel uit te draaien maar Anthony van den Hurk werd de 90e minuut matchwinner door de 1-2 tegen de touwen te schieten. Dus de thuisploeg is gewaarschuwd aangezien van den Hurk nog steeds bij de gasten speelt.