Voorspel & Win een officiële Derbystar

Voorspel de onderstaande vijf wedstrijden én de extra vraag voor Speelronde 24. Als jij de meeste juiste voorspellingen hebt, win je een officiële Derbystar wedstrijdbal van de Jupiler League (t.w.v. 129,99 euro, géén replica dus). Zorg dat jouw ingevingen voor de aftrap van de eerste wedstrijd op vrijdagavond 20:00 uur zijn ingestuurd.

Als meerdere deelnemers evenveel antwoorden goed hebben én ook het aantal doelpunten hetzelfde hebben ingevuld, dan wint diegene die zo vroeg mogelijk in de week (en dus met de minste voorkennis) zijn of haar voorspelling heeft gedaan. Op uiterlijk dinsdag maken we de winnaar bekend op Facebook en Instagram.

Telstar – Jong Ajax is onze Wedstrijd van de Week.
In speelronde 24 staat het duel tussen Telstar en Jong Ajax centraal. Beide ploegen doen  het uitstekend dit seizoen. De thuisploeg staat op dit moment op een keurige 5e plek. De Amsterdammers namen afgelopen weekend zelfs de koppositie over van N.E.C. Een wedstrijd om naar uit te kijken lijkt ons.

De laatste ontmoeting in Velsen-Zuid was op 7 april 2017. Vaclav Cerny werd de grote man door alle doelpunten voor de ploeg uit de hoofdstad voor zijn rekening te nemen, in de laatste minuut deed Telstar middels Guyon Philips nog iets terug waardoor Jong Ajax uiteindelijk met 1-3 won.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *